• fondacijamajdamilivojevic@yahoo.com
  • 0694979591

Misija i vizija fondacije je usmerena na aktivno i posvećeno delovanje, izgradnji stabilnih i funkcionalnih temelja zasnovanih na pomaganju kao i održivih rešenja u budućnosti.

Fondacija predstavlja platformu rada i humanizma usmerenu ka osetljivim kategorijama kojima je pomoć potrebna.

Tim fondacije deluje kroz različite javne institucije, ministarstva, programe, projekte, međunarodne saradnje, publikacije… 

Tim fondacije širi mrežu humanizma u saradnji sa partnerima i prijateljima fondacije u Srbiji regionu i dijaspori.

Želimo da se naš glas humanizma čuje i kroz medijske partnere i prijatelje koji prepoznaju našu posvećenost.

Fondacija Majda Milivojević je ustanovila nagradu “Majda Milivojević“ vrednujući njome najveća dostignuća i stvaralaštva ljudi koji su doneli dobrobit našem narodu i to iz oblasti: bezbednosti, zdravstva, obrazovanja, humanitarnih aktivnosti, ekonomije, privrede, naučnog i istraživačkog rada, novinarstva i medija, kulture, umetnosti, sporta i vere.

Nagrada je ustanovljena kao motiv i podsticaj za sve ljude koji stvaraju bolju, lepšu i svetliju budućnost ujedno doprinoseći jačanju mira, saradnje i prijateljstva među narodima i državama.

Nagrade i plakete se dodeljuju svake godine a pravo predlaganja imaju institucije, udruženja, organizacije i pojedninci. Predlozi se dostavlju u pismenoj formi na zavničnu e-mail adresu fondacije.

O laureatima odlučije upravni odbor kao i tim fondacije, a predloženi kandidati će biti obavešteni o nagradi.

Želimo posebno da napomenemo kako je na listi prioriteta naše fondacije i pomoć manjinama na Kosovu i Metohiji, našoj deci u enklavama i borbi protiv otuđenja teritorije.

Uz zahvalnost svim bitnim i dragim ljudima, prijateljima, partnerima i stručnom timu koji radi u fondaciji kao i onoga što je najbitnije, a to je vera u Gospoda Boga, nadamo se da ćemo ostvriti sve ciljeve, prevazići izazove i potruditi se da budemo uvek tu kada je našem narodu potrebno. 

Prevod »