• fondacijamajdamilivojevic@yahoo.com
  • 0694979591
O fondaciji

O fondaciji

''Majda Milivojević
Fondacija je osnovana kako bi se energijom znanja, humanosti, rada posvećenosti i požrtvovanja formulisao novi stepen pomoći našega društva.
Promocijom konstruktivnih i održivih rešenja, društvenih dijaloga, fondacija je osnovana kao neprofitna i nevladina organizacija radi dobročinskog ostvarenja i opšte korisnih ciljeva i to:

- Promovisanje zaštita i unapređenje humanitarnih aktivnosti
- Promovisanje, zaštita i unapređenje ljudskih, građanskih i manjinskih prava
- Promovisanje zaštita i unaprešenje ravnopravnosti polova
- Promovisanje zaštita i unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite
- Promovisanje zaštita i unapređenje brige o deci i mladima
- Promovisanje zaštita i unapređenje pomoći starima
- Ostalo
- Ravnopravnost polova,
- Pomoć socijalno ugroženim kategorijama stavnovništva u Srbiji.
- Borba protiv tzv,''Bele kuge'' odnosno depopulacije u Srbiji
- Pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji.
<div dir="ltr">Tim fondacije ima u pripremi i konferencije koje će se održavati u budućnosti.<br></div><div dir="ltr"><br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: "times new roman", "new york", times, serif; font-size: 16px; font-weight: 400; text-align: start; white-space: normal;"></div>

Tim fondacije ima u pripremi i konferencije koje će se održavati u budućnosti.

O osnivaču

O osnivaču

Majda Milivojević
Majda Milivojevic je rođena 07. decembra 1988. godine u Kragujevcu. Po zavsetku školovanja bavi se projektovanjem pejzažnih površina i arhitekture.
 
Kao uspešan model u Parizu i Milanu sarađivala je sa svetskim modnim dizajnerima. Bila je zaštitno lice kampanja, editorijala i naslovnih strana.
 

Poštovani,

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo sto sam nosilac i osnivač istoimene fondacije čiji su temelji zasnovani na duhovnovnosti, humanizmu i ljubavi.

Kažu da je svako dobro delo i Božije delo važno je da postoji dobro i veliko srce da bi smo pomagali drugim ljudima i sačuvali od zaborava sve prave porodične, duhovne kao i tradicionalne vrednosti.

Sa ponosom prihvatam odgovornost bez sumnje i bez straha prihvatam i društveno odgovornu ulogu da se sa timom fondacije borim za naše društvo bez obzira na boju kože, naciju i veroispovest, jer želim da sve što budemo radili ostavimo kroz trag i za dalje generacije u buducnosti.

Majda Milivojević

Uz zahvalnost svim bitnim i dragim ljudima, našim prijateljima, partnerima i stručnom timu koji radi u fondaciji nadamo se da ćemo ostvariti sve ciljeve, prevazići izazove i potruditi se da budemo uvek tu kada je potrebno.
Misija i vizija

Misija i vizija

Fondacija ''Majda Milivojević''
Misija i vizija fondacije je usmerena na aktivno i posvećeno delovanje u izgradnji stabilnih, funkcionalnih temelja zasnovanih na pomaganju kao i održivih rešenja u budućnosti.
Humanost

Humanost

Platformu rada i humanizma usmerenu ka osetljivim kategorijama kojima je pomoc potrebna.
Saradnja

Saradnja

Tim fondacije širi mrežu humanizma u saradnji sa partnerima i prijateljima fondacije u Srbiji regionu i dijaspori.
Nagrada

Nagrada

Dobrobit našem narodu iz oblasti, bezbednosti, zdravstva, obrazovanja humanitarnih aktivnosti, ekonomije, privrede, naučnog rada istraživaćkog rada, novinarstva medija, kulture, umetnosti, sporta i vere.
Pomoć deci

Pomoć deci

Pomoć deci kao i pomoć manjinama na Kosovu i Metohiji.
Prevod »